JMsolution x Disney Selfie Nourishing Pomegranate Mask

5,50 

Ebatavaline kangasmask, mis on loodud piiratud koostöös esmaklassilise Korea brändi JMsolution ja Disney vahel, sisaldab mahlast granaatõunaekstrakti, mis aitab nahka vitamiinidega rikastada, tugevdada näokontuure, niisutada ja suurendada naha elastsust. Mask niisutab ja toidab nahka, samal ajal kui puuviljaekstraktide ja ürtide kompleks parandab naha tooni, üldist seisundit ja vähendab punetust igast päritolust. Maski alus on valmistatud uskumatult meeldivast õhukesest materjalist, mis sobib nahale tihedalt ja suurendab kasulike komponentide imendumist. Toode sobib kõigile nahatüüpidele.

Maskil on ebatavaline selfie-formaat: maski lehele on trükitud tuntud Disney tegelaste pildid ja JMsolutioni brändi logo.

Kategooriad: , Silt:

Kirjeldus

Koostis:

Vesi, Glütseriin, Glütseret-26, Metüülpropanediol, Alantoiin, Arginiin, Pantenool, Kaaliumhüaluronaat, Hüdrolüüsitud naatriumhüaluronaat, Lagritsa (Glycyrrhiza Uralensis) juureekstrakt, Bifida fermentlüsaat, Hibiskuse (Hibiscus Sabdariffa) õieekstrakt, Kibuvitsa (Rosa Canina) õieekstrakt, Viigimarja (Ficus Carica) viljaekstrakt, Granaatõuna (Punica Granatum) viljaekstrakt (1,000PPB), Pentüleenglükool, Astaksantiin, Damaskuse roosi (Rosa Damascena) õievesi, Damaskuse roosi (Rosa Damascena) õli, Fenoüüleetaanool, Carbomer, PEG-60 hüdrogeenitud kastoorõli, Etüülheksüülglütseriin, Ksantaankummi, Dinaatrium EDTA, 1,2-heksaandiool, Butüleenglükool, Lõhnaaine.

Laota mask lahti, aseta see näole ja silu seda, hajutades õhumulle. Jäta 15-20 minutiks peale ja seejärel eemalda.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi