KULLERTEENUS & TAGASTUS

Tarne poliitika:

  1. Saatmisvõimalused: Healthyskin.ee pakub usaldusväärseid kohaletoimetamisvõimalusi klientidele Balti riikides. Teeme koostööd usaldusväärsete vedajatega, et tagada teie tellimuste ohutu ja tõhus kohaletoimetamine.
  2. Töötlemisaeg: Tellimused töödeldakse ja saadetakse tavaliselt 1-2 tööpäeva jooksul pärast makse kinnitamist. Saate kinnituse meili teel, kui teie tellimus on lähetatud.
  3. Kohaletoimetamise tasud: Pakume kõigile tellimustele standardset kohaletoimetamist Balti riikides. Kiirendatud kohaletoimetamise võimalused võivad olla saadaval lisatasu eest, olenevalt teie asukohast ja tellimuse suurusest.
  4. Eeldatav tarneaeg: Kohaletoimetamise ajad võivad varieeruda sõltuvalt teie asukohast ja valitud kohaletoimetamismeetodist. Standardne kohaletoimetamine Balti riikides võtab tavaliselt aega 3-5 tööpäeva. Kiirendatud kohaletoimetamise võimalused võivad pakkuda kiiremat tarneaega.

Tagastamise poliitika:

  1. Tasuta tagastused: Soovime, et oleksite oma ostuga Healthyskin.ee-st täielikult rahul. Kui mingil põhjusel ei ole te oma tellimusega rahul, võite kasutamata ja avamata esemed tagastada 14 päeva jooksul alates kättesaamisest ja saada täieliku tagasimakse.
  2. Tagastamise protsess: Tagastuse alustamiseks võtke palun ühendust meie klienditeenindusega, et saada tagastamise luba ja kohaletoimetamisjuhised. Palun märkige, et klient vastutab tagasisaatmise postikulude eest, välja arvatud juhul, kui tagastus on tingitud meie veast või defektsest tootest.
  3. Tagasimaksmise protsess: Kui oleme vastu võtnud tagastatud esemed ja kontrollinud nende seisukorda, töötleme tagasimakse algsele maksemeetodile 5-7 tööpäeva jooksul. Palun märkige, et kohaletoimetamise tasusid ei tagastata.
  4. Tagastatud esemete seisund: Tagastatud esemed peavad olema originaalpakendis ja seisukorras, kõigi siltide ja etikettidega. Jätame endale õiguse tagasi lükata tagastused, mis ei vasta nendele kriteeriumidele või saabuvad pärast 14-päevast tagastusperioodi.
  5. Vahetuspoliitika: Hetkel me ei paku vahetusteenust. Kui soovite mingit toodet vahetada, alustage tagastusega ja tehke uus tellimus soovitud toote jaoks.

Kui teil on küsimusi või muresid meie kohaletoimetamise või tagastuspoliitika kohta, võtke julgelt ühendust meie klienditeenindusega abi saamiseks.