Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Acne Clear Foam

16,70 

Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Acne Clear Foam on sügavpuhastav vahtpuhastusvahend, mis aitab võidelda aknega ja parandada naha seisundit. Selle ainulaadne koostis sisaldab AHA (alfa-hüdroksühappeid), BHA (beeta-hüdroksühappeid) ja PHA (polühüdroksühappeid), mis aitavad eemaldada surnud naharakud, avada ummistunud poorid ning vähendada põletikku ja punetust. Lisaks sisaldab see ka teisi nahka rahustavaid ja niisutavaid koostisosi, mis aitavad säilitada naha niiskustasakaalu ja vähendada ärritust. Regulaarsel kasutamisel aitab see vahend parandada naha tekstuuri, vähendada aknet ning muuta naha siledamaks ja selgemaks. Sobib igat tüüpi nahale, sealhulgas tundlikule nahale.

6 laos (saab järeltellida)

Kategooriad: , Silt:

Kirjeldus

Koostis:

Vesi, glütseriin, Centella Asiatica ekstrakt, palmitiinhape, steariinhape, lauriinhape, müristiinhape, kaaliumhüdroksiid, laurel betaiin, butüleenglükool, PEG-100 stearaat, glütserüülstearaat, mesilasvaha, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) lehevesi, naatriummetüülkokoyültauraat, kaaliumkokoyülglütsinaat, salitsüülhape, dipropüleenglükool, naatriumkloriid, hüdroksüatsetofenoon, piparmündiõli, kaprüülglükool, 1,2-heksaandiool, dinatrium EDTA, hüdroksüetüültselluloos, kalamiin, glükono-delta-laktoon, dipotassium glycyrrhizate, sidrunhape, Artemisia Vulgaris ekstrakt, Madecassoside, Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid

Pärast näo loputamist sooja veega pigista peopessa rikkalik kogus. Kanna näole ja masseeri ringjate liigutustega, kuni tekib rikkalik ja tihke vaht. Seejärel loputa hoolikalt veega.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi