RNW Der. Clear Mild Peeling Gel

19,00 

RNW Der. Clear Mild Peeling Gel on õrn kooriv geel laktoobioonhappega, mis õrnalt eemaldab surnud rakud, värskendab nahka ja annab sellele siledama tekstuuri. Samuti pakub see intensiivset niisutust, kõrvaldab helbed ja jätab naha pehmeks ning õrnaks pärast kasutamist. Mesilasekstraktil on antibakteriaalsed ja taastavad omadused, parandab jumet ja leevendab naha kuivust. Trehaloos niisutab sügavalt ja suurendab naha kaitsefunktsioone. Probiotikumid tugevdavad naha immuunsust, võitlevad põletiku vastu ning parandavad naha tooni ja sära.

2 laos

Kategooriad: , , Silt:

Kirjeldus

Koostis: 

Vesi, glütseriin, PEG-7 glütserüülkookaat, hüdrogeenitud polü(C6-14 olefiin), steartrimooniummetosulfaat, akrlaadid/C10-30 alküülakrülaadi ristpolümeer, isopropüülalkohol, karbomeer, lõhnaaine, bambusa arundinacea varre pulber, gaultheria procumbensi (talvine kask) leht, trehaloos, pantenool, simmondsia chinensis (jojoobi) seemneõli, laktoobioonhape, butüleenglükool, propanediol, rosmariinus officinalis (rosmariin) lehe ekstrakt, 1,2-heksaandiool, mesi ekstrakt, kollane 5 (CI 19140), bifida ferment lüsaat, laktobatsillide ferment lüsaat, laktokoksi ferment lüsaat, sambucus nigra õieekstrakt, tsitrusviljade aurantium dulcis (apelsin) õieekstrakt, magnolia liliflora õieekstrakt, plumeria rubra õieekstrakt, lilium tigrinum ekstrakt.

Puhastamise järel kanna sobiv kogus kuivale näole, vältides huulte ja silmade piirkonda. Masseeri õrnalt, kuni surnud naharakud eemalduvad. Loputa hoolikalt leige veega.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi