BANILA CO Clean it Zero Cleansing Balm Brightening 100ml

24,00 

BANILA CO Clean it Zero Cleansing Balm Brightening on taimetoitlane ja hüpoallergeenne puhastusvahend, mis muundub palsami tekstuurist sujuvaks õliks, kui seda nahale kantakse. Arendatud selleks, et eemaldada isegi veekindel meik ja kõik naha lisandid vaid ühe sammuga. Zero Balance tehnoloogia 7 aktiivse taimeekstraktiga, sealhulgas lagritsa juurega, puhastab nahka sügavalt, kahjustamata seda, jättes selle niisutatuks ja rahustatuks. Sobib kõikidele nahatüüpidele, eriti tuhmile ja ebaühtlasele nahale.

Kategooriad: , Silt:

Kirjeldus

Koostis: 

Ethylhexyl Palmitate, Dextrin Palmitate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, PEG-10 Isostearate, sünteetiline vaha, Citrus Nobilis (Mandariin) Peel Oil 1,6%, Butylene Glycol, Glyceryl Caprylate, Caprylyl Glycol, Pentaerthirtyl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Ascorbyl Glucoside, Limonene.

Samm 01. Võta piisav kogus spaatliga ja jäta see kuivadele kätele. Samm 02. Sulata see naha soojusega ja koputa seda otsmikule, põsele ja lõuale. Samm 03. Masseeri õrnalt ringjate liigutustega meigi sulamiseks. Samm 04. Lisa veidi vett ja emulgeeri seejärel loputa sooja veega.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi