DR. JART+ Dermask Water Jet Soothing Hydra Solution Sheet Mask

4,90 

DR. JART+ Dermask Water Jet Soothing Hydra Solution Sheet Mask – Aloe vera baasil põhinev rahustav kangasmask probleemsele ja tundlikule nahale, mis leevendab punetust ja turset, parandab vereringet, omab põletikuvastast ja antibakteriaalset toimet, rahustab ja niisutab. Aloe vera ekstrakt tagab naha mitmetasemelise kaitse ja sügava niisutuse. Aquaxyl niisutab ja taastab naha, vähendab ketendust ja silub nahatekstuuri. Pantenool stimuleerib naha terviklikkuse taastamist, vähendab punetust ja ärritust ning omab haavu paranemisomadusi. Bambusekstrakt tugevdab ja toniseerib, aitab vaskulaarsete täppide ravis ja vähendab punetust. Seedripuulehtede ekstrakt desinfitseerib, rikastab vitamiine, toniseerib ja tugevdab naha maatriksit. Kadakaekstrakt niisutab ja värskendab nahka, soodustab noorendamist. Küpressiekstrakt sügavalt niisutab epidermist ja säilitab niiskuse tasakaalu.

26 laos

Kategooria: Silt:

Kirjeldus

Koostis:

Vesi, glütseriin, butüleenglükool, alkohol, pantenool, beetaiin, ksülitoolglükosiid, anhüdroksülitool, ksülitool, Aloe Barbadensis leheekstrakt, Bambusa vulgaris ekstrakt, Pinus densiflora leheekstrakt, Thuja orientalis ekstrakt, Chamaecyparis obtusa leheekstrakt, kloorfenesiin, hüdroksüetüültselluloos, naatriumdisulfiit, ksantaankummi, PEG-60 hüdrogeenitud kastoorõli, Glycyrrhiza glabra (lagrits) juureekstrakt, Zingiber officinale (ingveri) juureekstrakt, Schizandra chinensis puuviljaekstrakt, Coptis japonica juureekstrakt, Camellia sinensis leheekstrakt, kapriilglükool, 1,2-heksaandiool, dikaltsiumglütsürritsinaat, hüdroksüetüülakrülaat/naatriumakrüloüüldimetüültauraatkopolümeer, karbomeer, arginiin, Citrus grandis (greibi) seemneekstrakt, acorus calamus juureekstrakt, Perilla ocymoides leheekstrakt, tsüklopentasiloksaan, tsükloheksasiloksaan, PEG-10 dimetikoon/vinüüldimetikooni ristpolümeer, polüglutamiinhape, metüülpropanedool, fenoksüetanool, Thymus vulgaris (tüümian) õie/leheõli.

Samm 1: Pese ja tooni nägu. Samm 2: Aseta näomask lahti ja kanna õrnalt puhtale nahale. Jäta 15 kuni 20 minutiks. Samm 3: Eemalda mask, tõmmates servadest, masseeri õrnalt sisse ülejääk. Kasuta 3 korda nädalas või siis, kui nahk vajab rahustavat tuge.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi