VT COSMETICS Cica X Hyalon Reedle Shot Serum 100 50ml

35,00 

VT COSMETICS Cica X Hyalon Reedle Shot 100 on innovaatiline seerum intensiivseks hoolduseks, mis on suunatud naha elastsuse ja niisutatuse parandamisele. Cica ja hüaluroonhappega rikastatud koostis aitab vähendada peeneid kortse, parandada elastsust ja sügavalt niisutada nahka, muutes selle siledamaks ja nooruslikumaks.

Kategooriad: , Silt:

Kirjeldus

Koostis:
Water, Dipropylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Butylene Glycol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, 1,2-Hexanediol, Ethylhexyl Palmitate, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polyisobutene, Silica, Glycereth-26, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Adenosine, Sodium Polyacrylate, Sodium Hyaluronate, Centella Asiatica Extract, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sorbitan Oleate, Xanthan Gum, Propolis Extract, Asiaticoside, Madecassoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid, Glycine, Serine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Leucine, Alanine, Lysine, Arginine, Tyrosine, Phenylalanine, Threonine, Proline, Valine, Isoleucine, Histidine, Methionine, Cysteine

Enne seerumi pealekandmist puhastage põhjalikult näonahk, eemaldades meigi ja mustuse. Kandke peale toonik, et valmistada nahka ette ja taastada selle pH-tasakaal. Avage ampull ja kandke väike kogus seerumit õrnalt näole. Jaotage toode ühtlaselt nahale kergelt tupsutades, pöörates erilist tähelepanu piirkondadele, kus on peened kortsud või elastsuse kaotus. Masseerige nahka õrnalt, et seerum paremini imenduks. Pärast seerumi täielikku imendumist kandke peale tavaline niisutaja või muu viimistlushooldus. Seerumit on soovitatav kasutada üks kord päevas, eelistatavalt õhtul, parimate tulemuste saavutamiseks.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi