Rejuran Healer Skin Protection Mask

8,00 

Rejuran Healer Skin Protection Mask on kõrgelt efektiivne näomask, mis on loodud intensiivseks naha taastamiseks ja kaitsmiseks. Mask on rikastatud polünukleotiididega (PN), mis stimuleerivad rakkude regenereerimist, suurendavad naha elastsust ja parandavad naha tekstuuri. See niisutab sügavalt, rahustab ärritusi ja aitab tugevdada nahabarjääri. Ideaalne kasutamiseks pärast kosmeetilisi protseduure või täiendava hooldusena noorusliku ja terve naha säilitamiseks.

20 laos

Kategooriad: ,

Kirjeldus

Koostis:

Water (Aqua), Butylene Glycol, Glycerin, Hydrolyzed Collagen, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Betaine, Niacinamide, Polysorbate 80, Carbomer, Triethanolamine, Allantoin, Adenosine, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Polynucleotides (PN).

Puhastage nägu. Puhastage nahk põhjalikult, et eemaldada mustus ja meik enne maski pealekandmist. Kandke mask peale. Avas mask ja asetage see hoolikalt näole, vajutades seda kergelt naha vastu. Lõõgastuge. Laske maskil olla näol 15-20 minutit, et aktiivsed koostisosad saaksid imenduda. Eemaldage ja patsutage ülejäänud essents nahka. Eemaldage mask ja patsutage ülejäänud essents õrnalt nahka, et parandada imendumist.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi