Medi-Peel Red Lacto Collagen Wrapping Mask

32,00 

Medi-Peel Red Lacto Collagen Wrapping Mask – on kollageeniga rikastatud kooriv mask, mis on õrn geel, mis pinguldab nahka, parandab tooni ja vähendab pooride välimust. See rikastab nahka, andes sellele elastsuse ja pehmuse ning tervisliku sära. Valem, mis sisaldab 70,2% hüdrolüüsitud kollageeni, hõlmab sebumi reguleerivaid komplekse Tannin™ ja Anti Sebum P™, laktoobaktereid, aminohappeid ja hüaluroonhapet.

Saadaval järeltellimisel

Kategooriad: , Silt:

Kirjeldus

Koostis:
Hüdrolüüsitud kollageeni ekstrakt (70,2%), jojoba seemneõli, polüvinüülalkohol, metüülpropanediol, 1,2-heksaandiool, arginiin, polüsorbaat 80, kaprüül/kaprüültriglütseriid, polüglütserüül-10 oleaat, pullulaan, õhtuprimula ekstrakt, dong kuusejuure ekstrakt, hiiglasliku männi lehe ekstrakt, araakijuure ekstrakt, persimoni lehe ekstrakt, rohelise tee ekstrakt, kastani koore ekstrakt, safraniõie ekstrakt, puuviljaekstrakt, kohvioa ekstrakt, viinamarjaekstrakt, vöötköisjuure ekstrakt, naatriumhüaluronaat, glütserüülstearaat, pantenool, distearüüldimooniumhektoliit, naatriumpolüstüreensulfonaat, vesi, tsellulooskummi, atsetaat, kõikantoiin, butüleenglükool, naatriumfitat, laktoobakterite fermentatsioon (1,000 ppm), glütsiin, serii, glutamiinhape, asparagiinhape, leutsiin, lüsiin, alaniin, arginiin, valiin, isoleutsiin, türosiin, treoniin, fenüülalaniin, proliin, histidiin, metioniin, tsüstiin, atsetüülitud naatriumhüaluronaat, hüdrolüüsitud hüaluroonhape, peg-100 stearaat, lõhnaaine, etüülheksüülglütseriin.

Pärast näo puhastamist, toonimist ja niisutamist kandke mask näole õhukese kihina, jaotage see kätega või pintsliga, vältides silmade ja huulte ümbrust. 20-30 minuti pärast, kui mask kõveneb, eemaldage see ettevaatlikult. Soovitatav on kasutada 2-3 korda nädalas.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi