MEDIHEAL Collagen Ampoule Pad 100 pads

40,00 

MEDIHEAL Collagen Ampoule Pad toidab nahka, parandades selle elastsust ja vähendades kortsude ja peente joonte nähtavust. Kasutades eksklusiivset CollagenFactor™ kompleksi koos liposoomide kohaletoimetamise süsteemiga, tagab see optimaalsed tulemused. On tõestatud, et see parandab naha elastsust ja vähendab kortsude ilmet. Lisaks suurendab see kiiresti naha elastsust 106% võrra ning vähendab silmade ja naerukortsude ümber olevate peente joonte ilmet 30% ja laupade kortsude ilmet 33%.

3 laos

Kategooriad: ,

Kirjeldus

Koostis:

Vesi, glütseriin, glütseret-26, 1,2-heksaandiool, difenüül-dimetikoon, trehyt-heksanooin, beetaiin, hüdroksüatsetofenoon, hüdrogeenitud letsitiin, polüglütserüül-10-oleaat, hüdroksüetüülurea, dipotassium glütsürritsiin, naatriumtsitraat, allantoiin, detyldedeceth-16, ksantaankummi, hüdroksüetüültselluloos, kollageeni ekstrakt, adenoosiin, sidrunhape, disodium EDTA, Olea Europaes (oliivi) viljaõli., Butyleen g lükool, Pelargonium Graveolens lilleõli, Lavandula Angustifolia (lavendel) õli, Anthemis Nobilis lill 01., Citrus Aurantium Dulcis (apelsini) koorõli, Juniperus Mexicana õli, Mangifera Indica (mango) puuviljaekstrakt, Lactobacillus Ferment, Ceramide NP. Piimaproteiini ekstrakt, Caprylyl Glycol, Tripeptiid-1, Atsetüülheksapeptiid 8. Vasktripeptiid-1, palmitoüültripeptiid-1, palmitoüülpentapeptiid-4.

Pärast pesemist puhastage nahk hoolikalt padjaga. Võib kasutada igapäevaselt hommikul ja õhtul. Kasutamiseks kohaliku maskina: lihtsalt kandke padi soovitud piirkonnale, jätke see 10-15 minutiks ja eemaldage.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi