CP-1 Bright Complex Intense Nourishing Conditioner

6,50 

CP-1 Bright Complex Intense Nourishing Conditioner on palsam, mis annab jõulised ja nähtavad tulemused kohe pärast kasutamist ning toimib seestpoolt, parandades juuksestruktuuri: see täidab kahjustatud piirkondi ja silub keratiinirakke. Regulaarsel kasutamisel näevad juuksed välja terved ja hästi hooldatud, nagu oleksid need salongis hooldatud: siledus, tervislik sära ja siidistus ilmnevad ning kuivus, murdumine ja tuhmumine kaovad. Palsam sisaldab valke, kollageeni, keratiini, elastiini, õlisid ja taimeekstrakte.

Laost otsas

Kategooria: Silt:

Kirjeldus

Koostis: 

Vesi, tsetearüülalkohol, tsüklopentasiloksaan, glütseriin, dimetikon, stearttrimooniumkloriid, amodimetikoon, tsüklometikoon, beentrimooniumkloriid, tsetrimoniumkloriid, dimetikonool, polüsorbaat 20, sheavõi (Butyrospermum Parkii), glütserüülstearaat, PEG-100 stearaat, kaprüülglükool, hüdrogeenitud polüisobuteen, sidrunhape, argaaniaõli (Argania Spinosa Kernel Oil), magusmandliõli (Prunus Amygdalus Dulcis), kookosõli (Cocos Nucifera), lagritsa juureekstrakt (Glycyrrhiza Glabra), jojoba seemneõli (Simmondsia Chinensis), hüdrolüüsitud nisuproteiin, kollageen, elastiin, keratiini aminohapped, hüdrolüüsitud siid, lüsiin, histidiin, arginiin, asparagiinhape, treoniin, seriin, glutamiinhape, proliin, glütsiin, alaniin, valiin, metioniin, isoleutsiin, leutsiin, türosiin, fenüülalaniin, tsüsteiin, pantenool, hüdroksüatsetofenoon, parfüüm.

Pese juuksed hoolikalt šampooniga ja kanna palsam juustele juurtest otsteni. Jaga toode ühtlaselt laiali ning oota 2 minutit, kui su juuksed pole kahjustatud, ja 5 minutit, kui su juuksed vajavad taastumist. Loputa rohke sooja veega.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi