Rejuran Advanced Intensive Pigment Corrector 30ml

69,00 

Rejuran Advanced Intensive Pigment Corrector – see täiustatud hüdrokinoonivaba tume laikude seerum on piisavalt õrn tundlikule nahale, kuid samas piisavalt tugev, et nähtavalt parandada vanusest, päikesekahjustustest ja hormonaalsetest kõikumistest põhjustatud tumedate laikude väljanägemist. Patenteeritud c-PDRN® aitab vältida naha ülemäärast kuivamist ja täiendab naha loomulikku uuendusprotsessi, andes nahale säravama ja ühtlasema jume ning tervema välimuse. Parandaja aitab parandada vanuse laikude, hüperpigmentatsiooni ja päikesekahjustuste väljanägemist, annab nahale säravama ilme ja on ohutu kasutada näol, kaelal, kätel ja dekolteel.

3 laos

Kategooria: Silt:

Kirjeldus

Koostis:

Water, Cyclohexasiloxane, Polysilicone-11, Glycyrrhiza Uralensis (Licorice) Root Extract, Dimethicone, Arbutin, Glycerin, Morus Nigra (Mulberry) Leaf Extract, Salix Alba (Willow Bark) Extract, Niacinamide, Alcohol Denat, Pentylene Glycol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/​VP Copolymer, Hydrolyzed Dna (Polydeoxyribonucleotide, C-Pdrn), Dimethiconol, Ci 77891, Xanthan Gum, Citric Acid, Bisabolol, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Ascorbic Acid (Vitamin C), Lactic Acid, Salicylic Acid, Sodium Ascorbyl Phosphate, Ascorbyl Palmitate

Kaks korda päevas kandke väike kogus puhastatud ja kuivatatud näole ning muudele kahjustatud piirkondadele. Hommikul kasutamisel järgige päikesekaitsekreemi ja piirake päikese käes viibimist, kui kasutate seda toodet.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi