Biodance Hydro Cera-Nol Real Deep Mask

11,00 

Biodance Hydro Cera-Nol Real Deep Mask on öine hüdrogeelmask ceramiididega kuivuse vastu, immutatud kontsentreeritud essentsiga. See toidab ja niisutab intensiivselt, ravib kuiva ja kahjustatud nahka, vähendab tundlikkust ja tugevdab kaitsvat hüdrolipiidbarjääri. See kõrvaldab ketenduse, pehmendab karedaid ja lõhenenud piirkondi, käivitab sisemised regenereerimisprotsessid ja leevendab ärritust. Taastab 3-4 tunni jooksul ja parandab ka naha seisundit öö jooksul: maski võib kasutada une ajal. Sisaldab ceramiide, pantenooli, hüaluroonhapet, galaktomükeese, kollageeniekstrakti, probiootikume ja taimseid ekstrakte.

46 laos

Kategooriad: , Silt:

Kirjeldus

Koostis:

Water, Collagen Extract, Galactomyces Ferment Filtrate, Glycerine, Acrylates Copolymer, Niacinamide, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Chondrus Crispus Extract, Betaine, Algin, Dipropylene Glycol, Agar, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Potassium Chloride, Polyglyceryl-10 Laurate, Caprylyl Glycol, Sucrose, Butylene Glycol, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Adenosine, Disodium EDTA, Pyrus Communis (Pear) Fruit Extract, Rosa Damascena Flower Water, Iris Florentina Root Extract, Cucumis Melo (Melon) Fruit Extract, Hedera Helix (Ivy) Leaf/Stem Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Bifida Ferment Filtrate, Tocopherol, Lactobacillus Ferment, Lactobacillus Ferment Lysate.

Eemaldage maski mõlemalt osalt kaitsekiht. Pärast näo pesemist, toniseerimist ja seerumi kasutamist kandke mask näole ja eemaldage see 3-4 tunni pärast. Toodet võib jätta nahale kogu ööks.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi