Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Toner

21,00 

Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Toner on happeline puhastav toonik probleemsele nahale, mis sisaldab teepuuõli ja 3 tüüpi happeid. See mitmekülgne toode toimib mitmes suunas korraga: see puhastab mustusest ja liigsest rasust; õrnalt koorib, uuendab epidermaalseid rakke ja reguleerib naha rasusust; kiirendab põletike paranemist ja kõrvaldab pärast vistrike jälgi, aitab võidelda mustpeade vastu ning ahendab poore. See sisaldab AHA-, BHA- ja PHA-happeid, teepuuõli, niatsinamiidi, nõiapähkli, lootose ja papaiia ekstrakte.

6 laos

Kategooriad: , Silt:

Kirjeldus

Koostis: 

Water, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Polyglyceryl-4 Caprate, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Lens Esculenta (Lentil) Seed Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Swiftlet Nest Extract, Sodium Hyaluronate, Fructan, Allantoin, Adenosine, Hydroxyethyl Urea, Xylitol, Salicylic Acid (100 ppm), Lactobionic Acid (100 ppm), Citric Acid (500 ppm), Sodium Citrate, 1,2-Hexanediol, Benzyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Raspberry Ketone, Mentha Piperita (Peppermint) Oil

Pärast puhastamist kandke väike kogus toonikut vatipadjale ja pühkige õrnalt nägu. Pärast tooniku kandmist masseerige seerum nahka. Patsutage nahka sõrmeotstega, et aidata tootel kiiremini imenduda.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi