Medi-Peel Retinol Collagen Lifting Toner

24,00 

Medi-Peel Retinol Collagen Lifting Toner on noorendav toonik retinooli ja kollageeniga, mis muudab naha elastseks ja pinguldatuks, silub ja pinguldab, ahendab suurenenud poore ja ühtlustab naha tekstuuri. See niisutab ja pehmendab, ennetab kuivust, värskendab pealekandmisel ja imendub suurepäraselt. Ta ühtlustab tooni ning annab nahale tervisliku sära. Vähendab kortsude ilmingut ja parandab naha seisundit nasolabiaalsete voltide, silmade ja suu ümbruses. Sisaldab kapseldatud komponenti Retinolgen™ — kombineerib 6 erinevat tüüpi retinooli ja kollageeni, mis toimib sügavalt nahas. Koostis põhineb Jericho roosi ekstraktil ning sisaldab Redsnow, MadeWhite™ ja Green Tomato SE komplekse, samuti alantoiini ja ksülitoolglükosiidi.

Laost otsas

Kategooriad: , Silt:

Kirjeldus

Koostis:

True Rose of Jerico Extract (81%), glycerin, 1,2-hexanediol, niacinamide, butylene glycol, dipropylene glycol, propanediol, pentylene glycol, panthenol, purified water, camellia flower extract, tomato extract, anhydroxylitol, xylityl glucoside, xylitol, retinol (461 ppb), retinal (50 ppb), retinyl palmitate (555 ppb), hydroxypinacolone retinoate (10 ppb), retinylretinoate (30 ppb), silybin, SH-polypeptide-121 (9,900 ppb), water-soluble collagen (0.01 ppb), madecassoside, glucose, allantoin, adenosine, dipotassium glycyrrhizate, diisopropyl adisulfate, lecithin, peanut oil, caprylic/capric triglyceride, isopropyllauroyl sacosinate, diethylhexylylidene malonate, benzotriazolyldodecylp-cresol, glycereth-25pcisostearate, decyl glucoside, tocopherol, potassium sorbate, BHT, BHA, PPG-13-Decyl tetradeses-24, Polysorbate 20, Caramel, Carbomer, Tromethamine, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone, Fragrance

Puhasta nägu ja kael puhastusvahendiga. Kanna tõstev toonik vatipadjale. Kanna toonik näole ja kaelale, vältides silmade piirkonda. Lase toonikul nahka imenduda.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi