GOODAL Green Tangerine Vita C Radiance Mask

30,00 

GOODAL Green Tangerine Vita C Radiance Mask on kerge ja äärmiselt efektiivne maha pestav mask, mis aitab vähendada tumedaid laike ja vistrikke. Maski peamised koostisosad on vesi ja Jeju rohelise mandariini ekstrakt, mis on rikkalik C-vitamiini poolest, mis annab nahale sära ja kirkuse. Mask sisaldab ka Jeju roheliste mandariinide riivitud koort, mis pakub loomulikku ja õrna koorimist, muutes naha pehmemaks ja siledamaks. Lisaks sisaldab mask 8 erinevat hüaluroonhappe molekuli, mis tagavad lisaniisutuse vaid 10 minutiga. See mask sobib isegi tundlikule nahale ning selle puhtad koostisosad ja keskkonnasõbralik pakend muudavad selle ideaalseks valikuks kõikidele nahatüüpidele. Toode on sertifitseeritud kui vegan.

2 laos

Kategooriad: , Silt:

Kirjeldus

Koostis:

Citrus Tangerina (Tangerine) Fruit Water, Betaine, Glucose, Glycerin, Butylene Glycol, Sucrose, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Diethoxyethyl Succinate, Water, Polyglyceryl-10 Laurate, Glyceryl Glucoside, Dehydroxanthan Gum, Sclerotium Gum, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Citrus Unshiu Peel Powder, Hydroxyacetophenone, Polyacrylate-13, Citrus Tangerina (Tangerine) Extract Sodium Hyaluronate, Allantoin, Xanthan Gum, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Dextrin, Saccharide isomerate, Ethylhexylglycerin, Hydrogenated Polyisobutene, Gardenia Florida Fruit Extract, T-Butyl Alcohol, Sodium Phytate, 3-0-Ethyl Ascorbic Acid, Ethylhexyl Palmitate, Litsea Cubeba Fruit Oil, Sorbitan Isostearate, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Myristica Fragrans (Nutmeg) Kemal Oil, Aniba Rosodora (Rosewood) Wood Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Citrus Tangerina (Tangerine) Peel Oil, Sodium Citrate, Citric Acid, Hyaluronic Acid, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Potassium Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Limonene

Kandke mask puhtale ja kuivale näonahale, vältides silmade ja huulte ümbrust. Jaotage mask näole ühtlaselt. Jätke mask 10–15 minutiks, kuni see kuivab. Pese mask põhjalikult sooja veega maha.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi