Medicube Triple Collagen Serum

36,00 

Medicube Triple Collagen Serum – See seerum toidab tuhmunud nahka kadestusväärse klaasja säraga. See varustab nahka kollageeni ja teiste oluliste toitainetega, et säilitada pikaajalist naha elastsust ja sära. Triple Collagen Serum 4.0 on kerge seerum, mis koosneb 1000 korda tugevdatud kollageenist. Hüdrolüüsitud kollageen, atelokollageen ja lahustuv kollageen moodustavad Triple Collagen Complexi, mis tungib kiiremini ja sügavamale nahabarjääri, pakkudes ka kõige sügavamale nahakihile vajalikke toitaineid, et saavutada lopsakas ja tervislik välimus.

3 laos

Kategooriad: , Silt:

Kirjeldus

Koostis: 

Water(Aqua), Glycerin, Butylene Glycol, Cetyl Ethylhexanoate, Niacinamide, Glycereth-26, Alcohol Denat., 1,2-Hexanediol, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Trehalose, Dimethicone, Carbomer, Cetearyl Olivate, Tromethamine, Sorbitan Olivate, Ethylhexylglycerin, Collagen Extract, Fragrance, Adenosine, Disodium EDTA, Benzyl Benzoate, Linalool, Limonene, Geraniol, Atelocollagen, Desamido Collagen, Citronellol, Hydrolyzed Collagen, Sodium Hyaluronate, Soluble Collagen, Hyaluronic Acid, Hydroxycitronellal, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Collagen, Collagen Amino Acids, Sodium Acetylated Hyaluronate, Procollagen, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Citral, Benzyl Alcohol

Kandke sobiv kogus Triple Collagen Serum 4.0 kogu näole pärast puhastamist ja toonimist. Patsutage õrnalt, et parandada imendumist. Soovitus: Segage kosmeetikatoodetega ja kandke kuivale nahale, et vältida meigi kokkukukkumist ja saavutada loomulik, särav välimus.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi