Biodance Bio-Collagen Real Deep Mask

11,00 

Biodance Bio-Collagen Real Deep Mask – valmistatud kõrge kontsentratsiooniga kollageenist, see kogu naha hooldusmask ennetab dehüdratsiooni, samal ajal parandades naha elastsust ja sära. Formuleeritud mittetoksiliste ja mitteärritavate koostisosadega, Bio-Collagen Real Deep Mask on täiesti ohutu tundlikule nahale kuni kuivale nahale, isegi aknele kalduvale nahale. Biodance’i põhiväärtus: igas tootes tasakaalustatud koostisosade kasutamine, mis tagab püsivad tulemused üle ajutise mõju. Kõik Biodance’i tooted on formuleeritud EWG rohelise astme koostisosadega ja vastavad Korea Toidu- ja Ravimiameti standarditele. Teostatud on hüpoallergeenne testimine, puuduvad allergilisi reaktsioone tekitavad koostisosad ja 19 karmi vaidlustatud koostisosa vabad.

 

3 laos

Kategooriad: , Silt:

Kirjeldus

Koostis:

Water, Collagen Extract, Galactomyces Ferment Filtrate, Glycerine, Acrylates Copolymer, Niacinamide, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Chondrus Crispus Extract, Betaine, Algin, Dipropylene Glycol, Agar, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Potassium Chloride, Polyglyceryl-10 Laurate, Caprylyl Glycol, Sucrose, Butylene Glycol, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Adenosine, Disodium EDTA, Pyrus Communis (Pear) Fruit Extract, Rosa Damascena Flower Water, Iris Florentina Root Extract, Cucumis Melo (Melon) Fruit Extract, Hedera Helix (Ivy) Leaf/Stem Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Bifida Ferment Filtrate, Tocopherol, Lactobacillus Ferment, Lactobacillus Ferment Lysate



Enne magamaminekut: kandke mask näole kui viimane samm oma nahahooldusrutiinis ja jätke see ööseks. Eemaldage mask ärkamisel. Päeval: kandke mask näole ja jätke see peale 3-4 tunniks või kuni mask muutub läbipaistvaks.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi